Foreldrearbeidsutvalget (FAU) og driftsutvalget ved skolen har jobbet en stund med å synliggjøre behovet for vedlikehold av skolen, og nå er leder i driftsutvalget Sylvia Brustad glad for at de har blitt hørt.

– Det er et stort behov for rehabilitering, og vi har hatt flere møter med ordfører, rådmann og det politiske miljø ellers, sier Brustad.

I tillegg har rådmannen foreslått en investering på 50 millioner kroner til en ny idrettshall i området Ridabu/Øvre Vang i 2020. Hvor den skal ligge er ikke konkretisert.

På Lunden har de en tilårskommen og liten gymsal med et utdatert garderobeanlegg som ikke har plass til alle elevene samtidig.

– Nå vil vi stå på videre for penger til ny gymsal på Lunden som rommer alle skolens elever, sier Brustad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.