Hvert år inviterer CC Hamar barnehager i Hamar, Ottestad og Stafsberg til å pynte trærne inne på senteret. I år har åtte barnehager vært i sving. I tillegg til Kronborg barnehage, er det barna i Vestenga, Briskebyen Montesorribarnehage, ankerløkken, Bekkelaget, Hamar gårdsbarnehage, Utsikten barnehage og Hvitveisen som har dekorert trærne med julepynt de har laget sjøl. Mens Kronborg satset på julelenker, har andre barnehager laget flotte engler av papptallerkener, her er det røde hjerter med glitter og fargerike figurer i papp.

–Ungene har kost seg veldig med å lage julelenker. Det var morsomt å se hvor ivrige de ble da knekte koden på hvordan det skulle gjøres, sier Mari Bjørnerud Pedersen, pedagogisk leder i Kronborg barnehage.

– Det ble fint. Det synes iallfall jeg, sier Sara Gettemy (4), mens hun stirrer andektig på det ferdigpynta julelenketreet.

CC Hamar får mange hyggelige tilbakemeldinger på trærne som barnehagene pynter.

– Vi observerer stadig at det står noen og studerer julepynten, og vi vet at både foreldre og besteforeldre er nedom og ser på trærne som barn og barnebarn har pynta. Det er fint at det blir et lavterskeltilbud, her bruker barnehagene det de har uten at det behøver å koste så mye, sier markedskoordinator Nina Indbryhn. Barnehagene som deltar får avslutte pyntingen i et eget rom med boller og drikke før de drar tilbake til barnehagen. Lørdag 18. november er det åpning av julehuset på CC.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.