De siste seks romjulene har det svenske dansebandet Streaplers sørget for fullt hus og god stemning på Høyvang. Arrangørene så derfor ingen grunn til å gjøre noen store endringer før årets arrangement.

Onsdag ved 20-tiden var det allerede fullt av danseglade folk som ventet på at bandet skulle på gå på scenen.

To av de frammøtte var May Britt Vesterås fra Brumunddal og Asbjørn Bergseng fra Landåsbygda.

– Vi kommer så fort det er dans her, smiler Vesterås.

– Det er så fin musikk, sier Bergseng.

Begge vil rose arrangørene som har satt i gang den faste romjulsdansen.

– Driverne fortjener all ære for å ha skapt et kjempetrivelig miljø her oppe, sier Vesterås like før musikken begynner.

Arrangør og driver Ida Nybakken forventer en hektisk kveld på jobb, men det er hun bare glad for.

– De fleste deltakerne er folk som pleier å delta på de faste arrangementene med dans hver torsdag og fest en gang i måneden. Her er det både lokale folk og tilreisende fra blant annet Sverige. Interessen er stor, så det var full påmelding lang tid i forkant, smiler hun.

Nybakken sier de har funnet en oppskrift som ser ut til å funke år etter år.

– Streaplers er veldig populære og har blitt en sikker vinner. Der er her nå for sjuende året på rad, avslutter hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.