I løpet av den første uka har barna fått være med på forskjellige aktiviteter og turer. Blant annet tur til Tangen dyrepark, Maihaugen på Lillehammer med besøk i Norges Olympiske museum, lekedag på Prestrud og tur til Tusenfryd.

– Tusenfryd er det klare høydepunktet for barna. Ellers var dyreparken på Tangen også populært, forteller Linda Severine Kolloen Skaug, en av de fem lederne på Ferieklubben.

Rekordpåmelding

I år er det 70 barn som deltar per uke, 20 mer enn året før.

Hvordan er det å ha såpass mange barn å passe på?

– Barna har ekstremt godt humør, og de er veldig takknemlige for å være her. Det har også vært lite grining, og vi merker lite til at det er tjue barn ekstra, forteller Martin Utby.

Utby får bekreftelse av de andre lederne, som skyter inn:

–Barna har veldig god fantasi, så hvis man sier gå ut for å leke, så løper tretti barn ut med én gang og timene flyr av gårde.

Ferieklubben er et tilbud for alle barn i 1.–7. trinn bosatt i Hamar kommune, som arrangeres de to første ukene av skoleferien. Informasjonsbrosjyrer ble sendt ut til skolene uka etter påske, og påmeldingsfristen var 5. mai.

Andre ferietilbud til barn og unge i Hamar er eksempelvis MiniPicasso kunstskole og Breakaleg danse- og dramakurs.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.