Larsen har framstått som en ihuga vesttilhenger.

– Øst er frarådet av Jernbaneverket, og er ikke en komplett kommunedelplan. Jeg frykter nå at det blir forsinkelser. HAs måling onsdag viste at 35 prosent mener vest med kulvert er akseptabelt. Hvem vil nå jobbe for at et alternativ som ikke er skrinlagt i Oslo skal bli best mulig, spør Larsen.

Atskillig med positiv er Geir Bjørnar Smeby i Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone.

– Vedtaket innebærer at kommunestyret ser det samme som Riksantikvaren og mange tusen, at Hamars unike beliggenhet ned mot Mjøsa må bevares, og byen ikke må gjemmes bak en bro eller kulvert. Nå er det opp til de sentrale politikere å lytte til Hamars folkevalgte, sier Smebye.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.