• Sirkula-sjef: Grethe Olsbye.

Partene hadde et statusmøte mandag morgen, og Sirkula-direktør Grethe Olsbye kan ikke garantere at alt går knirkefritt om en uke.

– I Løten og Stange vil jeg si vi er på et nivå som er akseptabelt. Men det er fortsatt sånn at vi må komme litt lenger i Hamar før jeg kan si det samme der, sier Olsbye.

Hun forteller at det først og fremst er i borettslagene i Hamar man sliter med å få hentet søpla.

– Det er det samme som vi har sagt i noen uker. Vi må få en bedre lukking av avvik i borettslag, sier Olsbye.

I Ringsaker kjørte man forrige uke med observatører, som prøvde å kartlegge hvorfor problemene oppstår der. Konklusjonen er at man setter inn en ekstra bil på permanent basis, og noen ruter er splittet opp for å gjøre de kortere.

– I Ringsaker er det også litt igjen før vi er på det nivået vi bør være, forteller Sirkula-sjefen.

De siste ukene har også Sirkula hatt en avtale med RenoNorden om at alle avvik skal hentes inn innen 48 timer. Men det kan være forvirrende: Avtalen gjelder ikke fra når kunden melder til Sirkula om manglende henting. 48-timersregelen gjelder fra Sirkula melder videre, noe de gjør på ettermiddagene.

– Det har nesten fungert, men vi har hatt noen overskridelser på det, forteller Olsbye.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.