• NYE SKØYTER: Astrid Øien Skjeflo (snart 4) fikk nye skøyter til jul. Også mamma Sofie Skjeflo og pappa Henning Øien har nye skøyter. Foto: Hanne Maren Torpen Hokstad

Med splitter nye skøyter på beina gikk Astrid Øien Skjeflo (snart 4) sine aller første centimeter på isen på Greveløkka 1. juledag.

– Jeg fikk dem til jul, forteller Astrid, dypt konsentrert om å holde seg på beina.

Også mamma Sofie Skjeflo og pappa Henning Øien var skodd med nye skøyter. Rundt dem kretset både ferske skøyteløpere og unge, men erfarne hockeyspillere.

– Det er veldig mye folk her. Vi burde kanskje vært her litt tidligere, sier Sofie Skjeflo.

Været var helt perfekt for å boltre seg på isen 1. juledag, og kanskje var det ekstra mange på skøytebana fordi det ikke er noe særlig skiføre i Hamar. På Greveløkka kunne folk vise HAs utsendte julegaver i spenn fra headset til votter. En av dem som virkelig hadde fått førsteønsket sitt oppfylt til jul, var Kornelius Skoglund (snart 7). Han fikk helproft hockeykeeper-utstyr i gave.

– Det var det eneste jeg ønsket meg, forteller Kornelius der han har tatt plass foran det vesle målet.

– Jeg synes det er kult å ha masse beskyttelse og redde mål. Også synes jeg det er kult å ta snappen, sier den allerede ganske erfarne hockeyspilleren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.