På scenen sto en gruppe fra restaurantens husband under ledelse av daglig leder, pianist og forsanger Torleif Bratlie, og de 20 ungene lot seg ikke be to ganger om å delta i sangen.

Etter noen klappeøvelser, ble «Lille Petter Edderkopp» avsunget med korrekte håndbevegelser, før tilrop fra salen stilte krav om å få synge «På låven sitter nissen», noe musikerne gjerne etterkom.

Alle ungene kunne «Musevisa» på rams og sang med av full hals. Men når pianist Bratlie hevdet at det hadde vært koselig å være en liten mus, kom protestene spontant.

– Vi er ikke så små, vi er store. Dessuten er vi mennesker, lød omkvedet.

Etter pause med bevertning, ble det rock og boogie i andre avdeling da husbandet åpnet seansen med «Christmas Boogie», og ungene kvesset dansefoten under en heftig versjon av «Jailhouse Rock».

Men dagens prestasjon sto Karen Østeraas Nikolaisen for, da hun spontant stilte som solist og sang hele «Julekveldsvisa» av Prøysen.

– Dette var supert! Sang og musikk er viktig i livet, sa styrer i Lovisenberg barnehage. Berit Brønstad etter konserten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.