Valgkomiteen foreslår at styreleder Bjørn T. Aasen i Hamar Energi Holding får et styrehonorar på 100.000 for 2016.

Hamar Energi Holding er Hamar kommunes eierselskap til aksjene i Eidsiva Energi. Gjennom HeH eier Hamar kommune 21,89 prosent av aksjene i energiselskapet. Onsdag er det innkalt til generalforsamling i selskapet, som er formannskapet. Generalforsamlingen skal fastsette styregodgjørelse for året som har gått. Valgkomiteen foreslår at styret skal godtgjøres på nivå én. Det vil si at leder Bjørn T. Aasen godtgjøres med 80.000 kroner. På grunn av ekstraordinær jobbing fra styreleders side knyttet opp mot hvordan eierskapet i Eidsiva påvirkes av sammenslåing av Hedmark og Oppland, foreslår valgkomiteen at det forhøyes med 20.000 kroner til 100.000 kroner.

For øvrig foreslår valgkomiteen å redusere styret fra fem til fire medlemmer. Dermed mister stortingsrepresentant Anette Trettebergstuen sin plass i HeH-styret.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.