Dermed ser det ut til å gå mot slutten for et av Hamars eldste treningssentere, som har eksistert siden 1984.

- Vi jobber med saken, men per nå er det nok lite aktuelt å investere store summer på Storhamar, forteller produkt- og utviklingsansvarlig i Fønix Treningssenter, Ståle Storrø til Hamar Arbeiderblad.

Fønix Treningssenter skulle i utgangspunktet gå i gang med ombygging på Storhamar i september i fjor, etter at de kjøpte treningssenteret fra tidligere eier Tuva Kjeldstadli samme sommer.

Det forelå planer for en totalrenovering og etablering av et kampsportsenter, men grunnet komplikasjoner med overtakelsen, kom man aldri i gang.

stor konkurranse

Siden den gang har Espern etablert en avdeling på Storhamar, og Fresh Fitness vil snart åpne ved siden av Lefdahl på andre siden av byen. 

- Markedet i Hamar er annerledes enn det var i fjor sommer. Det begynner å bli mettet, og vårt fokus er først og fremst å gjøre Fønix CC Stadion så bra som mulig, sier Storrø. 

Fønix Storhamar har vært stengt siden Fønix CC Stadion åpnet dørene i juni, og de om lag 250 medlemmene har hatt muligheten til å benytte medlemskapet i det nye treningssenteret.

Der ser det ut til at de må bli værende.

- Vi vil ha en endelig avklaring på dette innen kort tid, men slik det ligger nå er det lite sannsynlig at det blir videre drift, sier Storrø.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00