Dermed ser det ut til å gå mot slutten for et av Hamars eldste treningssentere, som har eksistert siden 1984.

- Vi jobber med saken, men per nå er det nok lite aktuelt å investere store summer på Storhamar, forteller produkt- og utviklingsansvarlig i Fønix Treningssenter, Ståle Storrø til Hamar Arbeiderblad.

Fønix Treningssenter skulle i utgangspunktet gå i gang med ombygging på Storhamar i september i fjor, etter at de kjøpte treningssenteret fra tidligere eier Tuva Kjeldstadli samme sommer.

Det forelå planer for en totalrenovering og etablering av et kampsportsenter, men grunnet komplikasjoner med overtakelsen, kom man aldri i gang.

stor konkurranse

Siden den gang har Espern etablert en avdeling på Storhamar, og Fresh Fitness vil snart åpne ved siden av Lefdahl på andre siden av byen. 

- Markedet i Hamar er annerledes enn det var i fjor sommer. Det begynner å bli mettet, og vårt fokus er først og fremst å gjøre Fønix CC Stadion så bra som mulig, sier Storrø. 

Fønix Storhamar har vært stengt siden Fønix CC Stadion åpnet dørene i juni, og de om lag 250 medlemmene har hatt muligheten til å benytte medlemskapet i det nye treningssenteret.

Der ser det ut til at de må bli værende.

- Vi vil ha en endelig avklaring på dette innen kort tid, men slik det ligger nå er det lite sannsynlig at det blir videre drift, sier Storrø.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.