I dag holder NorEngros til på Midtstranda, rett ved innkjøringen fra Vangsvegen.

– Vi har følt at det er har vært litt usikkerhet om hva som skal skje på Midtstranda, så vi har kikket etter nye lokaler ganske lenge. Da dette dukket opp, var det midt i blinken for oss. Vi får en fantastisk beliggenhet her rett ved innkjøringen til Hamar, sier butikksjef Tarek El-Guendouz.

NorEngros Johs Olsen forhandler forbruksvarer for næringslivet og har seks forretninger på Østlandet. Hovedkontoret ligger i Gjøvik, og foruten Hamar er det avdelinger i Lillehammer og tre i Oslo/Akershus. El Guendouz er butikksjef både for Gjøvik- og Hamar-avdelingen.

Den nye forretningen overtar hele første etasje, totalt 420 kvadratmeter, i nybygget ved rundkjøringen

– Med flyttingen legger vi også om forretningen. Det blir ny design, og vi får en mye bedre utforming. Vi får også en helt annen lagersituasjon, sier Tarek El-Guendouz, som satser på en skikkelig flyttesjau i helga før åpningen.

Butikksjefen er ikke så bekymret for konkurranse-situasjonen lokalt. NorEngros Johs Olsen AS har mange større kontrakter med næringslivet i tillegg til direktehandelen. Dette året er omsetningsmålet for Hamar-avdelingen 17 millioner kroner.

I tillegg til forretningslokalene i første etasje, blir det leiligheter i de to øverste etasjene i nybygget.

– Det blir fire leiligheter, hver på 100 kvadratmeter, og de vil stå ferdig i mai, sier Stig Werner Hansen som står bak bygget. Han tar sikte på langtidsutleie av leilighetene og regner med at det er marked for det med så sentral beliggenhet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.