– Vi har flere interessenter som kan være interessert, men dette er en eiendom som interessenter må sette seg nøye inn i.

Det sier Stein Olav Engebakken (35), salgsleder for Eiendomsmegler 1 i Hamar til HA.

Han er godt fornøyd med at flere har meldt seg interessert i eiendommen – bare noen få dager etter at Hamar-meglerne la den ut:

– Dette er nok den dyreste eiendommen vi har solgt hvis den blir solgt for rundt prisantydning. Jeg er ganske sikker på at vi vil klare å finne en utbygger som er villig til å kjøpe eiendommen. Så lenge det er et tvangssalg vil prosessen ta mer tid, sier megleren til HA.

Tvangssalget kommer etter konkursene som påførte blant annet Filadelfiamenigheten i Hamar et tap på mange millioner. Over 100 millioner kroner er nedlagt i prosjektet

Det meste gikk til tomtekjøp.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.