Sammen med musikerne Skjalg Lidsheim på slagverk og Henning Ramseth på kontrabass lagde hun et hyggelig avbrekk både for beboerne, ansatte, hjemmeboende eldre, pårørende og naboer til sykehjemmene. Tirsdag besøkte de Klukstuen og Parkgården, onsdag sto Finsalsenteret og Prestrud for tur.

Da krøniken var innom Finsal, var det helt fullstappet i kantina. Finsals Venner hadde mer enn nok med å få satt fram stoler til alle som ville får med seg denne kosestunda. Og i løpet av de rundt 35 minuttene konserten varte, fikk vi høre både «Heartbreak hotell», «Are you lonesome tonight» og mye annet av Elvis, og kjente Doris Day-låter som «Que sera» og «Dream a little dream». Trioen var også innom Nancy Sinatra og andre kjente sangere fra den tiden. Og mellom sangene tok Karoline Amb seg god tid til å presentere både sanger og sangerne.

Og selv om kanskje korttidsminnet er så som så, var det mange av de eldre som var med og sang og klappet takten på flere av sangene.

Karoline Amb selv er veldig overrasket og glad for den responsen de har fått på konsertene.

– Se på dette, så mye folk som kommer for å høre på. Det er så fint at vi får anledning til å være med på dette. Vi ser at folk koser seg, sier Amb, som skryter av Hamar kommune for initiativet.

Hun roser helse- og omsorgssjef Vigdis Galaaen og Hamar kommune for måten de har tilrettelagt konsertene på. Alt utstyr på plass og godt annonsert, det er ikke hverdagskost for en artist.

I november blir det for øvrig mye Elvis for Karoline Amb. Sammen med broren, Andreas Amb, og Inger Johanne Kippersund Nesdal står hun for Dinnershoc med Elvis på Hamar teater.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.