Det er de ansatte på Kiwi CC Mart’n som har tatt initiativet til Unicefdagen. Inspirasjonen fikk de etter Unicefdagen som de i fjor holdt utenfor kjøpesenteret. Der auksjonerte de bort masse varer som de hadde fått av næringsdrivende på- og utenfor senteret, og de grillet pølser som publikum fikk for den summen de ønsket å betale. 20.700 kroner kom inn, og det var nok til at Kiwi-sjefen sjøl, Christian Gulbrandsen hoppet fra stupetårnet i september.

– Jeg har ikke lovet det i år, sier Gulbrandsen, men han står fast ved målet, 100.000 kroner.

I år har Hamar kommune gitt tillatelse til at arrangementet kan holdes på Koigen, og Gulbrandsen har fått med seg alle 11 Kiwi-butikkene i området, fra Romedal til Brumunddal. Grilling blir det i år også.

– Men i år har vi fått med oss utrolig mange flere Hamar-bedrifter. Noen har gitt rene pengegaver til formålet, andre har gitt varer og tjenester slik at vi kan holde en spennende auksjon, sier Gulbrandsen.

Bak seg har han Heia Hamar, La Perla, Skogvegen Auto, Escio, Boligpartner, Bergård Amundsen& co. og The Assessment company.

– Medlemmer fra Hamar Skateboardklubb kommer med både sparkesykler og skateboard, HamKam med Petter Vaagan Moen i spissen har også lovet å stille opp. Vi har også at det blir bra vær, så vi håper folk stiller, sier Christian Gulbrandsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.