Bidragsyter er Miljødirektoratet, og deres tilskuddsordning «Klimasats – støtte til klimasatsing i kommunene».

Ifølge søknaden skal sykkelhotellet ligge inntil det sentrale kollektivknutepunktet i Hamar, som består av skysstasjon og jernbanestasjon.

Sykkelhotellet skal sørge for at syklene står trygt og skjermet. Sykkelhotellet skal ligge hvor det i dag er sykkelparkering.

I dag utgjør hærverk og tyveri et visst problem blant parkerte sykler ved stasjonen.

Bak søknaden står Sykkelbyen Hamar, som består at Hamar kommune i samarbeid med Statens vegvesen og Hedmark fylkeskommune. Sykkelbyen skal stille med egenkapital til prosjektet.

Miljødirektoratet utbetaler støtten når tiltaket er gjennomført. Totalt er det gitt tilsagn om 150 millioner kroner under denne tilskuddsordningen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.