• Fornøyd:Jacob Rønningen (t.v.) og Adrian Nordbrenden Dayanandan

– Vi har hatt et gammelt gymbygg siden i fjor, og det var ganske rustent. Jeg synes det er bra at vi har fått nye, ordentlige dusjer og et kjempebra gymanlegg, sier Adrian Nordbrenden Dayanandan (12), som er elevrådsleder ved Rollsløkken skole.

Mandag var det åpning av Rollsløkkens nye gymbygg. Prosessen med å få erstattet det gamle bygget, som hadde stått der i over 50 år, har tatt lang tid. Ifølge assisterende rektor Tommy Østlund har prosessen med det nye bygget tatt rundt 15 år. Men resultatet er elevene fornøyd med.

– Det har blitt fint. Mye bedre enn den gamle hvert fall. Her kan vi ha gym, bursdager, fotballkamper og mer, sier Jacob Rønningen (11).

Assisterende rektor Østlund var også meget godt fornøyd etter åpningen.

– Dette har vært etterlengtet. Nå har vi fått forsamlingslokale og gymbygg til både skolen og nærmiljøet. Det blir en ny hverdag for oss, og elevene kan gå tørrskodd til gymmen. Vi har gledet oss stort til dette over lang tid, sier Østlund.

Tor Inge Martinsen sto for den offisielle åpningen av bygget. Han startet selv på Rollsløkken for 56 år siden.

– Den gang var det gamle gymbygget helt nytt. Det har tatt lang tid å få på plass dette. Men det har blitt veldig bra, sier Martinsen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00