Kvinnene er opprørt etter å ha lest om Smiso-saken i media.

– De ansatte har skjermet oss for alle konflikter. I avisen har vi måttet lese om politikere som uttaler seg om saker de ikke har peiling på. Det er på tide at vi får fortelle vår versjon, sier Skaug.

Brukerne har kontaktet Bufdir og kommunene for å argumentere for senterets videre eksistens.

– Vi kan ikke sitte stille og håpe at andre skal ordne opp. Vårt ønske er at Smiso kan fortsette som i dag – uten opphold, sier de tre.

– Mottoet er at overgrep skal tales ihjel. Hvis senteret forsvinner, da frykter jeg at flere overgrep ties ihjel. Smiso har hjulpet mange, og vil hjelpe enda flere i framtiden. Det er veldig viktig at senteret overlever, sier Enger.

Nodeland mener det i lengden vil koste samfunnet mer å legge ned senteret enn å beholde det.

– Uten tilbudet vil det bli langt flere kostbare innleggelser og behandlinger, advarer hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.