• Anna Sofie Gulbrandsen, Løten.
  • Magnus Frovik, Hamar.
  • Petter Høistad, Hamar.

Anna S. Gulbrandsen, Løten

Jeg synes kanskje det kunne vært bedre. Det hadde vært greit med flere steder i Hamar hvor vi under 20 år kunne gått ut med venner og tatt en øl. Nå blir det mer at man drar på en lokal fest.

Magnus Frovik, Hamar

Jeg har ikke så mange problemer med aldersgrensene. Det er veldig mange unge som ikke har forståelsen av konsekvenser før de er litt eldre. Jeg synes det er greit at aldersgrensene er som nå, selv om det for noen kan virke høyt.

Petter Høistad, Hamar

Det burde vært flere steder for de under 20 år, men jeg vet ikke om det er aldersgrensene som er for strenge. Jeg tror det går mer på fortjeneste. De tjener mer på sprit.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.