Utenfor Triangelgården møter HA fire muntre russ som koser seg i det varmende solskinnet.

– Nå, hvordan er formen?

– Deilig å være ferdig, utbryter en lettet Thea Mikkelsen (19) fra dramalinja på Stange.

– Dette er et kapittel i livet som vi vil huske for alltid, fortsetter hun.

– Har det blitt noe festing?

– Festing? Haha, å ja, ler Martin Vårvik Nordheim (19) fra Wang toppidrett.

– Det var tungt å stå opp i dag. Vi var ute til halv seks i natt, så jeg forsov meg til champagnefrokosten, humrer Synne Vestbakken Wikstrøm (19) fra Wang toppidrett.

– Det er klart vi har festet, men samtidig har det ikke vært så heavy. Det har vært mye grilling og godt drikke, sier Thea Mikkelsen.

– Hva sitter igjen som det beste minnet fra russetiden?

– Det sosiale, svarer de fire nærmest i kor.

– Vi har hatt en åpen og inkluderende vandrergruppe. Det har vært et slags motsvar til russebussene, som er mer ekskluderende. Det har vært deilig å være en sosial vandrergruppe, smiler Synne Vestbakken Wikstrøm..

– Også har vi vært så heldige med været, stråler Martin Vårvik Nordheim.

Nå gleder de fire seg til å bli ferdig med russetoget slik at de omsider kan vrenge av seg kjeledressene og få på seg vanlige klær.

– Gratulerer med dagen, roper de vennlig idet HA vender nesa i retning redaksjonen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.