Før det hele startet hadde alle deltakerne felles oppvarming. Landslagsspiller i fotball, Ingrid Kvernvolden, sto for den jobben.

Turneringen var for ungdomsskolene i distriktet. PR-sjef Joakim Trontveit hadde full kontroll før det hele startet. Elevene, som går siste året på idrettslinja på Storhamar videregående, har dette som fag. Å gjennomføre slike arrangement er en del av treningsledelse.

– Det er klart vi lærer mye av dette. Tidligere i år hadde vi en lignende turnering, men da var det unger fra barneskolen som deltok, sier PR-sjef Joakim Trontveit.

Lærer Anne Reidun Wiken Amdahl sa det slik under turneringen:

– Dette er noe elevene skal lære. Mange av elevene er flinke, og vi kan se at flere har gjort dette tidligere, sier Wiken Amdahl.

Lærerens jobb denne gangen var å iaktta hva elevene gjorde og ikke gjorde.

I en av pausene skulle politiet også komme.

– Politiet og vi er opptatt av holdningen til narkotika. Med Trioturneringen ser vi en mulighet til å forebygge imot ved «si nei til narkotika». Vi ønsker å være rollemodeller, sier PR-sjef Joakim Trontveit.

Finalespill i den enkelte idretten ble avslutningen på denne fine og litt spesielle og viktige skoledagen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.