I løpet av et par timer plukket dykkere fra Mjøsen Dykkerklubb opp nesten ett tonn med søppel og skrot fra Mjøsas bunn. Det skjedde rett utenfor Skibladnerbrygga.

Når en ser på hva de ivrige dykkerne fant rett utenfor brygga kan en lure på hvorfor noen kaster igjen de rareste ting der. Noe kommer nok drivende på strømmene i landets største innsjø, men ikke alt.

Geir-Inge Jacobsen forteller til HA at de hadde en tilsvarende ryddeaksjon i fjor, og da hentet de opp over 600 kilo med skrot. Årets ryddeaksjon ble altså enda tyngre. Gamle hjulfelger og annet metallskrot ble hentet opp av de ivrige og flinke dykkerne, og da de veide skrotet etterpå stoppet vekta på 940 kilo!


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.