Fotokonkurransen er bare en liten del av samarbeidet mellom Visit Hedmarkregionen, Visit Elverumregionen, Visit Kongsvingerregionen, Hedmark fylkeskommune og produksjonsselskapet Fjords disse NM-dagene.

– Vi hadde slik selfiekonkurranse også da sommertoget var her, og da ble det sendt inn 1.100 bilder. Denne gangen bruker vi hashtagen #viheierpåhedmark, og fylkeskommunen ønsker at denne hashtagen skal leve videre til andre store arrangementer, sier reiselivssjef i Hamarregionen reiseliv, Merethe Sandum.

Bildene blir også presentert på nettsiden til Hedmark fylkeskommune, hedmark.org, og vinnerbildene plukkes ut over helga.

GODT SAMARBEID

Sandum berømmer samarbeidet med fylkeskommunen og de andre reiselivskontorene. Under NM bidrar fylkeskommunen med 300.000 kroner for å skysse barne- og ungdomsskoleelever til Gåsbu. Alle barn som kommer til Gåsbu får sin egen "klapper". Fylkeskommunen går også inn med 300.000 kroner til Hedmark House, en 80 kvadratmeter stor lavvo på langrennsstadion der du skal kunne gå inn og varme deg, få smakebiter av mat fra hele Hedmark og få flere minikonserter. Allerede torsdag spiller og synger Erik Lukashaugen, dagen etter er det Guren Hagen som underholder. Lørdag og søndag er det Teater Innlandet som framfører NM-floka, og det blir også bidrag av skolebarn.

Til stede

Utenfor lavvoen blir det bålpanne og kaffe fra svartkjele for å sette NM-stemningen.

– Under NM vil også reiselivskontorene og representanter fra fylkeskommunen være til stede for å dele ut brosjyrer og snakke med besøkende, sier Merethe Sandum, som er veldig fornøyd med at fylkeskommunen nå er en aktiv samarbeidspartner også på å utvikle felleskonsepter.

– Vi har tro på at det vi samarbeider om her løfter hele arrangementet, sier Sandum.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.