Det var Frivilligsentralen i Hamar, på vegne av de tre frivillignettverkene – Hedmarken, Østerdalen og sørfylket- som kunne ta imot sjekken på én million kroner. Pengene skal fordeles på til sammen 22 frivilligsentraler, der Hamar er den største og den med mest aktivitet. Men nettverkene har sendt en felles søknad på bakgrunn av forslag til aktiviteter, både nye og eksisterende, som omfatter både unge og gamle.

Det var en veldig fornøyd Anne Thingstad Eriksen, leder for Hamar Frivilligsentral, som kunne ta imot sjekken på vegne av sentralene.

– Vi jobber forskjellig, men vi er alle ivrige etter å ha aktiviteter som kan hjelpe unge og gamle ut av ensomhet, sa Anne Thingstad Eriksen da hun fikk sjekken av Berit Røhr Hafsal og Inger Amb fra Gjensidigestiftelsen. Pengene er øremerket trivselstiltak.

Stiftelsen har også gitt 200.000 kroner til Storhamar Lions. Pengene er øremerket prosjektet «Mitt valg» og skal brukes til kursing av trenere og ledere i Storhamar idrettslag.

President i Storhamar Lions, Per Arne Johansen, er veldig fornøyd med at de fikk summen de hadde søkt om.

– Storhamar idrettslag har 2.000 barn som medlemmer. Nå får vi kurset alle som har med barna å gjøre, sier han.

Også Hamar Sanitetsforening har fått midler fra stiftelsen. 50.000 kroner er tildelt arbeidet med den nye parsellhagen på Domkirkeodden.

Hamar Røde Kors har fått 20.000 kroner som skal brukes til beredskapsvakter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.