Vanligvis møtes babyene og mammaene deres på babysang i kirkestua ved Vang kirke hver mandag. Men denne uka var babysangen invitert til Finsalsenteret, og det var en stor suksess, kan vi trygt slå fast. Brede smil og fornøyd pludring tydet på at de yngste og de eldste trivdes i hverandres selskap.

Det er menighetspedagog Guro Ødegård Lundby som leder babysang-tilbudet som aktiviserer både de aller yngste og mammaen eller pappaen som er med. Denne dagen var det 15 babyer og småbarn som var med på babysangen.

– Flere av disse barna har vært med siden de var bitte små, og mødrene møter opp hver eneste gang, sier Guro Ødegård Lundby.

Flere av mammaene krøniken snakket med satte pris på å møte andre i samme situasjon.

Margit Sterud var så heldig at hun fikk lille Oskar Kirkelund på fanget.

– Han er jo så snill, sa Margit, og koste seg med å få holde en liten krabat.

Oddbjørg Vartomten fikk hilse fra Maria (snart 9 måneder), og syntes det var veldig hyggelig å få småbarn på besøk.

– Jeg er vant til småbarn, men det er jammen lenge siden, fortalte Ingeborg.

Guro Ødegård Lundby leder også babysangen i Storhamar kirke. Der er det nå 40–60 som deltar hver onsdag.

Les også
NYHET Den moderne far nøyer seg ikke med å skifte bleier.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.