De fargerike løpesedlene fra Cirkus Arnardo spredt rundt om i byen er et sikkert vårtegn, og i sin 69. sesong er Norges eldste og største sirkus tilbake i Hamar. Publikum ønskes velkommen til en verden av «glede, mystikk og magi».

Sirkusdirektør Arild Arnardo inviterer til et «magisk parallelt univers», og lover besøkende en fortryllende opplevelse.

-Det magiske ligger i det ekstraordinære. På mange måter er sirkus et lite steg bort fra den hverdagslige virkeligheten. Årets forestilling er både nyskapende og klassisk, sier han.

På programmet i år står både luftig akrobatikk med halsbrekkende stunts, eksotiske dyr fra «Østens karavaner» og musikalske inntrykk fra klovnetrioen Less Rossyann.

Cirkus Arnardo hadde sin første forestilling i 1949, i regi av sirkusartist og multitalent Arne Arnardo fra Sarpsborg. Siden den gang har sirkuset underholdt flere generasjoner nordmenn.

Arne Arnardo døde under en forestilling på Tøyen i Oslo i 1995, og hans sønn Arild tok over som sirkusdirektør.

Han er veldig fornøyd med forestillingen de turnerer med i år:

– Vi står absolutt inne for årets forestilling. Den er både nyskapende og klassisk, og den engasjerer, skriver han i en pressemelding.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00