– Så mye har vi nok aldri hatt på noen julemesse før, sier Elisabeth Hustad Knutsen, leder for Hamar Husflidslag.

Hele siste uka har flere av medlemmene i laget hengt opp, lagt fram, pyntet og ordnet til årets julemesse. Og siden laget skiftet lokaler i høst, kunne en ikke bruke blåkopien fra fjorårets messe. Her kan du finne adventspynt, juledekorasjoner, strikke- og hekleprodukter i store mengder til både voksne og barn, søm og gjenbrukssøm, filleryer og sølvvarer blant mye annet.

– Hjertene våre, som kan brukes både til pynt og som grytekluter, må vi ha med hvert år, og de er også med i år. Nytt av året er halmbukker og juletrepynt av halm. Så må vi ikke glemme utepottene som er støpt i betong, sier Elisabeth Hustad Knutsen, som gleder seg stort til å vise fram årets juleprodukter.

Ikke minst har Husflidslaget nå store utstillingsvinduer der de kan få vist fram litt av mangfoldet. Laget skal også selge julekaker og sild, og utendørs blir det bod med salg av julenek og kranser.

Nye lokaler og større plass har også fristet mange nye medlemmer til Husflidslaget. Nå teller de nesten 130, og det er mellom 30 og 40 medlemmer på de ukentlige tirsdagsmøtene.

På grunn av vegarbeider, er det lurt å parkere ved Ankerskogen, i sidegatene til Maths Pedersens gate, i Stafsbergvegen. Årets julemesse holder åpent helt til søndag 26. november.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.