Basisfot Hamar er på plass i Grønnegata 63.

Lokalene var tidligere brukt til helt andre formål, og det måtte en ombygging til før den autoriserte fotterapeuten kunne ta det i bruk. Men nå har Kulstad fått lokalene slik hun vil ha dem-to behandlingsrom, et venterom, plass til sko og tilbehør og et veldig hjemmekoselig bakrom.

Etter et langt yrkesliv i IT-bransjen, utdannet Bodil Evensen Kulstad seg til autorisert fotterapeut for ni år siden. I starten drev hun sammen med en kollega på Åkershagan og siden på Vikasenteret. Men da kollegaen ville trappe ned, flyttet Kulstad til CC Hamar. Der følte hun seg litt bortgjemt, derfor er hun veldig fornøyd med lokalene hun fant i Grønnegata.

– En god del av kundene mine har fulgt med meg fra Ottestad, men det er nok ikke så mange fra Hamar som har oppdaget at det er kommet en ny fotterapeut her, sier hun.

Bodil Evensen Kulstad understreker at en fotterapeut. I motsetning til en fotpleier, er fotterapeuter helsepersonell, mens fotpleier jobber mer med skjønnhet. – Den viktige jobben vi gjør er å forebygge fotplager. Vi pusser, klipper og renser, tar bort det som er hardt og vondt. Vi bruker beina, enten vi er gamle eller unge, og det er veldig mange som har problemer med beina sin. Langt flere enn jeg trodde da jeg startet i dette yrket, sier Bodil Evensen Kulstad.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00