Basisfot Hamar er på plass i Grønnegata 63.

Lokalene var tidligere brukt til helt andre formål, og det måtte en ombygging til før den autoriserte fotterapeuten kunne ta det i bruk. Men nå har Kulstad fått lokalene slik hun vil ha dem-to behandlingsrom, et venterom, plass til sko og tilbehør og et veldig hjemmekoselig bakrom.

Etter et langt yrkesliv i IT-bransjen, utdannet Bodil Evensen Kulstad seg til autorisert fotterapeut for ni år siden. I starten drev hun sammen med en kollega på Åkershagan og siden på Vikasenteret. Men da kollegaen ville trappe ned, flyttet Kulstad til CC Hamar. Der følte hun seg litt bortgjemt, derfor er hun veldig fornøyd med lokalene hun fant i Grønnegata.

– En god del av kundene mine har fulgt med meg fra Ottestad, men det er nok ikke så mange fra Hamar som har oppdaget at det er kommet en ny fotterapeut her, sier hun.

Bodil Evensen Kulstad understreker at en fotterapeut. I motsetning til en fotpleier, er fotterapeuter helsepersonell, mens fotpleier jobber mer med skjønnhet. – Den viktige jobben vi gjør er å forebygge fotplager. Vi pusser, klipper og renser, tar bort det som er hardt og vondt. Vi bruker beina, enten vi er gamle eller unge, og det er veldig mange som har problemer med beina sin. Langt flere enn jeg trodde da jeg startet i dette yrket, sier Bodil Evensen Kulstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.