Lørdag skal Therese og 30 dansere framføre NM-floka under folkefesten på Stortorget. Da håper hun at mange vil bli med og lage litt liv og røre på torget. De samme danserne skal også åpne idrettsgallashowet om kvelden med et eget nummer, og de vil vise smakebiter fra dette nummeret for publikum på torget tidligere på dagen.

SMELTER SAMMEN

– Vi har store forhåpninger til folkefesten på torget. Vi gjorde dette i fjor også, men nå har vi jobbet veldig med å smelte sammen idrettsgallaen og NM på ski som starter onsdag, sier reiselivssjef Merete Sandum og berømmer samarbeidet mellom Hamarregionen reiseliv, Hamar kommune, Teater Innlandet, Fjords og PS: Dance.

– Vi har hatt veldig like målsettinger og har gjort forsøk på å forsterke det vi fikk til i fjor, sier kultursjef Morten Midtlien.

Lørdag arrangerer Vang Skiløperforening barneskirenn på torget. Norges Skiforbund står bak en aktiv utetime med slalåm, hopp og kunnskapsløype. Fram til lørdag skal det fylles på mengder av snø for å lage løyper. Alternativt blir det fotballturnering på Østre Torg.

MESTERNES MESTER

På Stortorget blir det også et eget Mesternes Mester-arrangement. Her møter du flere av dem du har sett på fjernsyn, og Dag Erik Pedersen vil plukke ut deltakere fra publikum som kan få prøve seg. Her er det bare å stille opp!

–Denne idrettsfesten og det som skal skje her i byen i dagene framover er imagebyggende og gir forhåpentlig en overrisling til hoteller, restauranter og handel. Idrettsgallaen skal jo til Stavanger neste år, men målet vårt er at den skal tilbake til Hamar, sier Merete Sandum, som er overbevist om arrangørene setter pris på folkefesten

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.