• TAKK: Anne Dorothea hilste på mange av barna, her fra Åker barnehage.
  • MANGE VENNER: Anne Dorothea Bergh (fremst) tok plass sammen med barna og sang «En lang lang rekke med venner».

Ungene satt klare på lekeplassen på CC-taket da Anne Dorothea Bergh ble lokket dit. Både hun og mange av de andre voksne fikk problemer da ungene sang «Soltrall» og «En lang lang rekke med venner» av hjertens lyst. Etter 33 år som barnehagesjef har den spreke 67-åringen bestemt seg for å bli pensjonist fra 1. juli.

Og det er en utrolig populær sjef som går av. Vi måtte vente lenge før køen av alle små og store som skulle ha klem tok slutt.

– Dette var utrolig hyggelig og rørende, sa Anne Dorothea Bergh. – Stillingen min har hatt ulike navn gjennom årene, men det har i alle disse årene dreid seg om det samme, det beste for barna. Med årlig opptak, og med et gjennomsnitts kull på 300 barn, har hun hatt rundt 1.000 Hamar-barn på blokka si.

I kommunen har Anne Dorothea Bergh hatt et nært samarbeid med barnehagekonsulent Rikke Sæhlie. Og nå er det Sæhlie som tar over, i en konstituert stilling første året.

– Hun har vært tydelig, mild og god. Hun har visst hva hun ville og hun har sagt klart fra når det har vært behov for det. Anne Dorothea har stått på for barna, uavhengig av hvilken barnehage de har gått i, sa Rikke Sæhlie om sjefen sin

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.