Frp-Johnsen er en ivrig bruker av Ankerskogen svømmehall, men han er også en ivrig kritiker av anlegget. I sommer gikk han ut i HA og ropte varsku om de nye benkene i herrebadstua, som var mye smalere enn de gamle noe som ga plass til færre brukere.

Badstuene i garderobeanlegget i Ankerskogen har blitt pusset opp. De gamle benkene har blitt byttet ut med flere nye benker, som er smalere, slik at det blir plass til færre gjester samtidig.

PLASS TIL FÆRRE

I sommer gikk Tor Andre Johnsen ut med krass kritikk, og sa: 

– Oppussingen av badstuene gjør at det blir mindre kapasitet i begge badstuene. Den som har prosjektert og godkjent disse endringene, har ikke et bruker- og kundeperspektiv. Det har blitt estetisk pent i badstuene, men det er ikke funksjonelt, mener Johnsen.

Selv har han gått fast i Ankerskogen siden 1981, da anlegget åpnet, for å svømme og ta badstue.

TRANGE SKAP

Gilhlemoen, som bor i Stange, er også en trofast bruker av anlegget.

– Ankerskogen er et regionalt anlegg. Det er masse folk fra Stange som bruker Ankerskogen. Jeg synes ting i Ankerskogen er på bedringens veg, men jeg synes fortsatt at kunde- og brukerfokuset kan bli enda bedre, påpeker Gihlemoen.

Daglig leder Morten Lillehagen i Ankerskogen opplyser til HA at det vil bli gjort endringer på benkene i de to herrebadstuene i hovedgarderoben. Det innebærer at badstuene må stenges i en ukes tid, men når det blir er ikke avklart ennå. Johnsen har hørt forlydender om endringene, og ser fram til «normale» benker.

– At de blir endret er veldig bra. Ankerskogen må bli bedre på å forstå kundens behov, mener Johnsen, som opplevde å bli latterliggjort da han påpekte de smale badstubenkene i HA i sommer.

Også i damebadstuen er det gjort utbedringer, men de er folk fornøyd med, og Lillehagen har fått mange gode tilbakemeldinger på dem.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.