Siden 2000 har Montér holdt til på den gamle tomta til Opplandske Bygg og Trelast AS, rett vis-à-vis Vikingskipet og brannstasjonen. Blir det jernbane i øst, da er det allerede klart at forretningen med 20 ansatte må flyttes vekk fra dagens lokasjon.

Regiondirektør Tom Østgård i Optimera, selskapet som drifter Montér-kjeden, velger likevel å ta det hele med stor ro inntil en endelig avgjørelse foreligger.

– Vi har ikke rukket å tenke så mye på det ennå. Uansett hvilken løsning man ender opp med, så vil det ta litt tid før vi blir berørt av utbyggingen. Vi får se hva departementet gjør, sier han.

Østgård er uansett helt tydelig på at Montér skal bestå i Hamar.

– Ja, selvfølgelig skal vi være i Hamar også i framtiden. Vi har vært veldig fornøyd med der vi er i dag, med kort veg til både Hamar sentrum og Stange, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.