Det er et fint bruksflygel de nå har fått i gave.

Flygelet er ikke egnet som konsertflygel, men til å akkompagnere kor og sangensembler er det helt fint.

Nå ønsker styret for stiftelsen bak driften av kulturveksttunet seg et flygelteppe.

Stiftelsen har ikke veldig god økonomi, så derfor tar de rett og slett sjansen på å gå ut og spørre om noen har et flygelteppe de kan avse, eller om noen kan tenke seg å sponse det for dem.

– Et flygelteppe koster rundt 5.- og 6.000 kroner. Vi er veldig glad vi har fått et flygel, og vi mener det vil gjøre leie av lokaler på Disen mer attraktivt, sier styreleder May-Liss Sæterdalen.

Flygelet skal stå i Black boxen i teaterbygningen på tunet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.