Lillehagen opplyser at besøkstallene for 2016 endte på 303.211. Dette er 13.655 færre enn i 2015. Den største nedgangen kom i høst, etter at anlegget kuttet åpningstidene.

– Vær, kortere åpningstider og flere dager med stengt på grunn av vedlikehold har nok vært medvirkende årsaker, sier Lillehagen.

Han er likevel fornøyd:

– Vi har en veldig god og positiv økonomisk utvikling. Besøkstall alene er ikke nødvendigvis et parameter som sier noe om utviklingen. Produktmiksen og hva kundene ønsker å betale for er vel så viktig.

De fem siste månedene har Anker’n operert med noe kortere åpningstider enn tidligere. Det blir det nå slutt på. Allerede 2. januar endres åpningstidene i retning slik de var før.

Lillehagen sier det foreløpig er vanskelig å anslå hva 2017 vil bringe.

– Erfaringer fra tilsvarende anlegg tilsier at besøket stabiliserer seg etter rundt tre års drift. Vi har likevel et mål om å øke besøket og forbedre økonomien også i tiden framover, sier han.

Mandag vil det også bli andre endringer ved anlegget. Den viktigste nyheten er at kafeen gjenoppstår med ny driver.

I tillegg vil Ankerskogen gjøre det mulig å besøke treningssenteret tidligere på morgenen og senere på kvelden. En løsning med nøkkelkort og egen inngang på baksiden skal være på plass i løpet av måneden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.