Det var Finsals Venner som sto bak den hyggelige konserten, og de samarbeidet med Klukstuen og Prestrudsenteret slik at også de eldre der fikk høre henne.

Det var fullt i kantina på Finsalsenteret denne formiddagen, og det ble et hyggelig gjenhør med mange kjente sanger.

– I år er det 50 år siden jeg ble oppdaget på torget i Sandefjord, fortalte Anita Hegerland, som tok de eldre med tilbake til den tid med den første store hiten «Hvis jeg var en fugl». Det var også starten for barnestjernen Anita som slo gjennom både her i Norge, i Tyskland og i Sverige – i tillegg til at hun var ute på lange turneer i hele Europa.

I 1979 var hun gjest hos Lennart Hyland i «Hylands hörna» og fikk en kjempehit med «Mitt Sommarlov». Den var selvsagt med til Finsalsenteret. Hegerland fortalte at hun denne sommeren skal være med i Allsång på Skansen med nettopp denne sangen.

Underveis i konserten var det mange som fikk hilse på henne. Hun var raus med både klemmer og håndklapp og fikk på denne måten nær og fin kontakt med tilhørerne.

Signe Holm, som fortalte at hun har sunget hele livet, var med på flere sanger og fikk høre at hun burde ha vært med på turneen!

– Dette var helt topp for de eldre, sa Grete Westgaard i Finsals Venner.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00