• KJEMPEMORSOMT: De har flotte skoledager med Fame: (f.v) Victoria Holm, Bojana Mucaljm Selma Nilsen, Lucas Kamp, Ludvig Berglund Kristiansen og Mabel Kristiansen.
  • MYE DANS: Det er mye koreografi å holde orden på i Fame.
  • FRA FAME: Glimt fra øvingene torsdag.
  • SNART KLARE: Mandag skal alt sitte, da er det klart for forestillinger.

– Litt mer presise der, alle på scenen nå, syng tydelig! Beskjedene kommer i rask rekkefølge for nå nærmer det seg premiere på Fame og da må detaljene sitte.

– Det har vært kjempemorsomt å være med, sier Selma Nilsen og Mabel Kristiansen, to av elevene som er med. Selma spiller den strenge læreren Miss Sherman, mens Mabel jobber på og bak scenen.

Det er elevene fra 8.-, 9- og 10. klasse som har valgfaget Sal og scene som deltar i musikalen. De elevene som ønsker å være med på scenen må stille på audition for å synge eller å danse, men ellers er det utallige arbeidsoppgaver som skal gjøres for å få en flott forestilling.

Ajer ungdomsskole har lang tradisjon i å sette opp musikaler. Hvert tredje år velger de en barneforestilling, i fjor var det Kardemommeby som ble vist. Men nå har du sjansen til å se Fame. Det er opprinnelig en amerikansk ungdomsmusikal fra 1980, og den ble siden til film og en veldig populær Tv-serie. Her blir du kjent med alle de håpefulle elevene som vil satse på dans, sang og drama. .

Fredag skal elevene ha en prøveforestilling, men fra mandag til torsdag er det åpne kveldsforestillinger. På dagtid spilles stykket for elever på ungdomsskolene i byen, samt de eldste barneskoleelevene.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00