• KJEMPEMORSOMT: De har flotte skoledager med Fame: (f.v) Victoria Holm, Bojana Mucaljm Selma Nilsen, Lucas Kamp, Ludvig Berglund Kristiansen og Mabel Kristiansen.
  • MYE DANS: Det er mye koreografi å holde orden på i Fame.
  • FRA FAME: Glimt fra øvingene torsdag.
  • SNART KLARE: Mandag skal alt sitte, da er det klart for forestillinger.

– Litt mer presise der, alle på scenen nå, syng tydelig! Beskjedene kommer i rask rekkefølge for nå nærmer det seg premiere på Fame og da må detaljene sitte.

– Det har vært kjempemorsomt å være med, sier Selma Nilsen og Mabel Kristiansen, to av elevene som er med. Selma spiller den strenge læreren Miss Sherman, mens Mabel jobber på og bak scenen.

Det er elevene fra 8.-, 9- og 10. klasse som har valgfaget Sal og scene som deltar i musikalen. De elevene som ønsker å være med på scenen må stille på audition for å synge eller å danse, men ellers er det utallige arbeidsoppgaver som skal gjøres for å få en flott forestilling.

Ajer ungdomsskole har lang tradisjon i å sette opp musikaler. Hvert tredje år velger de en barneforestilling, i fjor var det Kardemommeby som ble vist. Men nå har du sjansen til å se Fame. Det er opprinnelig en amerikansk ungdomsmusikal fra 1980, og den ble siden til film og en veldig populær Tv-serie. Her blir du kjent med alle de håpefulle elevene som vil satse på dans, sang og drama. .

Fredag skal elevene ha en prøveforestilling, men fra mandag til torsdag er det åpne kveldsforestillinger. På dagtid spilles stykket for elever på ungdomsskolene i byen, samt de eldste barneskoleelevene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.