Formiddagen skal brukes til å diskutere de ulike måtene Campus Blæstad kan bli organisert på. Ansatte og studenter vil møte høgskolens representanter med innspill, spørsmål og uttalelser.

Harry P. Andreassen er dekan for Evenstad og Blæstad. Han forteller at arbeidet med framtidens struktur ennå er helt i startfasen.

– Vi er i gang, men har ikke kommet kjempelangt. Rett over påske vil vi derimot ha en anbefaling klar, sier han.

Andreassen sier det nå pågår et stort arbeid med å samle inn mest mulig informasjon og få oversikt over helhetsbildet. Man går også gjennom flere ulike løsninger. Økonomi, organisering, rekruttering og studietilbud blir nevnt som viktige aspekter.

Andreassen sier en eventuell flytting uansett ligger mange år fram i tid. Opptaket og studiene ved Blæstad fortsetter derfor helt som normalt – inntil videre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.