Manuset er klart, øvingene er i gang, og 14. februar er det premiere på årets Katta-revy, Millenniumsrevyen.

– Fra 2000 til 2019 er jo de årene vi har vokst opp, så vi har noen innslag om 00-generasjonen og hva vi har bidratt med, sier Anndrine Lund.

Sammen med Aleksander N. Brevig og Sivert Mortensen er hun sjef for revygjengen. Totalt er det 53 elever av russekullet på rundt 300 som skal stå for det som skjer på scenen og bak i kulissene. Det er også de som sammen har skrevet manus til revyen.

– Jeg synes manusene er veldig bra. Vi har jobbet med ideer og manus siden oktober og synes vi har fått med veldig mye av det som er typisk for 00-generasjonen, sier Anndrine Lund.

Et av høydepunktene i revyen blir kanskje der de i «Raske menn»-stil tar for seg de første 19 årene i dette tusenåret på fem minutter.

– Det er iallfall det nummeret de voksne kommer til å like best, tror Sivert Mortensen.

Ellers vil de komme innom personer og figurer som har satt sitt preg på disse årene. Matrix er en av dem.

Men her er også flere innslag om skolehverdagen deres. Her er det blant annet et nummer om hvor kaldt det er på skolen og om kantinekøen som stadig er like lang.

Revyen skal spilles i Hamar teater, og Peter Kippersund er opptatt av å legge til rette for ungdommene slik at de får en god følelse i forhold til det de skal framføre.

– Det er viktig at de tar det seriøst. Det er bra for dem, fint for publikum, og det er bra for oss at revy får et godt rykte, sier Kippersund.

I tillegg til premièren torsdag 14. februar, er det to forstillinger 15. februar. Den siste forestillingen er nesten utsolgt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.