De siste årene er det gjennomført en stor utbygging og rehabilitering i Ankerskogen svømmehall.

Etter at det viste seg at denne ikke var fundert i realistiske økonomiske prognoser, har anlegget i år gjennomført en stor nedbemanning.

Sammen med at en person har sluttet, har nedbemanningen ført til at Ankerskogen sto uten noen med nødvendig tillatelse til å skjenke alkohol i velværeavdelingen, med den følgen at alkoholomsetningen måtte innstille i en periode.

Hamar Frp er engasjert i driften av Ankerskogen svømmehall, og leder Erling Behrens mener denne og saken om reduksjon i åpningstidene ikke er bra for Ankerskogens omdømme.

– Slike saker er ikke bra for Ankerskogens omdømme. Jeg støtter helt uttalelsen fra brukeren som sa at dette er utslag av dårlig planlegging. Det er et stort behov for endringer i Ankerskogens organisasjon. Anlegget må ha en ledelse som kan ivareta virksomheten på en god måte, mener Behrens.

Hamar Frp har tidligere foreslått å opprette en ordning som kan gi familier og personer som ellers ikke har råd til å benytte anlegget, lettere eller gratis adgang til anlegget. Også ordfører Einar Busterud tok i det siste kommunestyremøtet til orde for å se på en slik ordning, noe Behrens finner gledelig. Han vil nå følge opp sitt tidligere forslag i budsjettet for 2017.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00