Meyer leder den politiske komiteen for plan, miljø og næring i Hamar kommune.

De holder på å skrive en ny strategisk næringsplan, og på fredag inviterer de næringslivet til frokostmøte på Hai på CC for å komme i dialog om hva som er næringslivets behov og ønsker.

Ja-kommune

Komiteens ambisjon er at Hamar kommune i større grad skal bli en ja-kommune.

– Vi har fått tilbakemeldinger fra næringslivet som tyder på at de synes det er vanskelig å drive næring i Hamar. Det vil vi gjerne gjøre noe med. Vi ønsker åpne og ærlige tilbakemeldinger fra næringslivet, uten filter, sier Meyer.

Frokostseminaret førstkommende fredag er gratis, og fristen for å melde seg på har ikke løpt ut.

Bli mer offensiv

Meyer sier at ambisjonen i den nye næringsplanen er å bli mer offensiv og ha raskere planprosesser og saksbehandling.

– Det er første gangen at vi inviterer til frokostmøte. Vi ville finne på noe nytt. For dem som driver forretning, er det før de åpner. Og vi spanderer frokost, lover Meyer.

Forretningsdriver Svanhold Aspen Løkken og Anne Marie Aalstad Laakso er blant innlederne, før det blir kafédialog mellom de næringsdrivende og komitémedlemmene.

Den nye strategiske næringsplanen skal etter planen være ferdig før sommeren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.