• LOKAL VINNER: I fjor ble Stig Øien lokal vinner i Hamar med denne modellen av Ilseng stasjon.

Sammen med Bjørn Mickelson og Pernille Bjørnstad, kommunikasjonssjef og selger i BoligPartner, inviterer hun igjen til en uhøytidelig pepperkakekonkurranse mot Gjøvik og Lillehammer. Konkurransen ble arrangert for første gang i fjor med mange kreative byggverk. Den lokale vinneren i Hamar ble Stig Øien som var mester for en pepperkakevariant av Ilseng stasjon. Men vinneren av konkurransen mellom byene var 15 år gamle Dina fra Lillehammer med sin praktutgave av Lysgårdsbakken.

– I år skal vi gjøre mer ut av konkurransen, sier Nina Utkilen, som gleder seg til å fylle opp arealene i andre etasje ved Jordbærpikene med flotte byggverk.

I år konkurreres det i to klasser: Under og over 12 år. De lokale vinnerne i Hamar får hver 3.000 kroner, mens den regionale vinneren stikker av gårde med 10.000 kroner.

– I fjor var det totalt 60 byggverk som deltok i konkurransen i de tre byene. 30 av bidragene var faktisk her i Hamar, men vi håper på enda flere i år, sier Bjørnar Mickelsom som håper kreativiteten får råde. Her er det ikke lagt noen sperrer på hva en kan lage i pepperkakedeig for å være med.

Men husk: Du må melde deg på innen 25. november og byggene må leveres innen 1. desember. I år blir det både avstemning på facebook og vurdering av jury.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.