Og slik skal det bli onsdager ut august, bortsett fra 17. mai og juli. Én times yoga i godt selskap med mange andre. Tilbudet er blitt omfavna på Facebook, nå er arrangørene spente på om de møter fram.

– Dette skal være et skikkelig lavterskeltilbud. Alle skal kunne være med her. Bare ta med deg ei matte eller et håndkle og kom, sier leder for Kreftforeningen i Innlandet, Berit Jevnaker. Hun oppfordrer arbeidsgivere til å slippe arbeidstakerne sine en halvtime før slik at de kan delta.

Aktivitet i Strandgateparken, det har vært en drøm og idé for de ansatte i Kreftforeningen gjennom flere år. Før jul fikk de julegave fra de ansatte i Norsk Tipping. Plutselig hadde de penger til å engasjere instruktører. Da var de i gang.

Nå har de med seg flere instruktører som skal samarbeide om å lære deg Ashtanga-basert yoga.

– Yoga handler om å få kontroll på pusten, kombinert med bevegelser. Vi kommer til å ha samme program i de tre månedene slik alle kan henge med, sier Karin Austeng fra Studio 108 på Hjellum.

Hun og resten av instruktørene lover at det skal bli ei god treningsøkt, der du både blir svett og støl.

– Men det fine med yoga er at alle kan bli med ut fra sitt ståsted, om en er utrent eller har bevegelseshemninger, sier André Flock som instruerer yoga i Ankerskogen.

Alle instruktørene er enige om at yoga er en flott treningsform for både kropp og sinn. Og skulle du være redd for at du ikke får til eller at noen ser deg, beroliger de med at alle har nok med seg selv.

– Og regner det flytter vi innendørs på Heia Hamar, sier Berit Jevnaker.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.