Fra klokken 12 til 15 førstkommende lørdag, er det duket for blant annet boblefotball, street-hockey, beachfotball, elektrosjokk-fotball og footvolley på Koigen. Alt er gratis, og det er ingen påmelding.

– Her kan man få møte sine forbilder, spille mot og med de, og lære noen nye triks. De som ønsker å prøve streethockey bør ta med joggesko eller sko med hjul, og hockeykølle, forteller Thomas Mølstad, markedsansvarlig i HamKam.

Hensikten bak aktivitetsdagen er å gjøre toppspillerne og toppidretten mer tilgjengelig for befolkningen.

Gleder seg

En av toppspillerne som kommer er Christian Larrivée fra Storhamar Hockey.

– Jeg gleder meg veldig, og det er fint å kunne være med på dette, sier han.

Alle spillerne fra de tre toppklubbene som har mulighet til å delta, kommer på lørdag. De vil fordele seg på de ulike aktivitetene.

– Vi synes det er veldig fint å kunne spre jentefotballen, og håper mange jenter tar seg turen, sier Ane Nyløkken Helseth og Anniken Pedersen fra Fart.

En ny tradisjon

Aktivitetsdagen arrangeres for første gang i år, og skal nå bli en ny tradisjon blant toppklubbene.

– Dette er noe vi ser for oss å gjøre en til to ganger i året. Dessverre kunne ikke håndballjentene være med denne helgen, men planen er at alle toppklubbene er med, sier Mølstad.

Dagen sponses av Hamar kommune. I tillegg sponser Coca-Cola med vannflasker, og Kjelstad med mat.

– Det er meldt fint vær til helgen, så vi håper på å se masse folk som vil ha det morsomt, avslutter Mølstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.