Hun og venninnene Maja Lochert (11) og Mathea Nordby (12) og 21 andre gutter og jenter var med på den aller første wakeboardskolen på Seaside Cablepark. Fra onsdag til fredag denne uka har fått prøve seg på wakeboard, på paddleboard, kjørt tråkkebåt, gått på slak line, kjørt skateboard på den nye bana langs Mjøskanten der Seaside sto tidligere. Hanna, Maja og Mathea har prøvd wakeboard tidligere, men nå blir det mye mer, forsikrer de.

– Det er første gang vi prøver en wakeboardskole lagt opp på samme måte som en fotballskole, over hele dager, sier Christina Elde Mølstad i Neglespretten wakeboard og barfotklubb.

Og en av de andre instruktørene, Tom Inge Grønlien skyter inn: – Det har gått over all forventning og er absolutt noe vi skal gjøre igjen!

Klubben har i sommer hatt åpne dager for å skape et miljø blant medlemmene og det kommer stadig nye til. Det dukket også opp nye ansikter på wakeboardskolen som fikk prøve vannaktiviteten for aller første gang.

– Vi har med vilje lagt inn noen aktiviteter på land slik at alle får kjøre wakeboard mest mulig, sier Christina Elde Mølstad, før alle deltakerne blir ropt opp til fruktpause i sola på den nye uteplassen de har bygget på dugnad. Klubben har også sørget for varm lunsj disse dagene.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00