Ordføreren følger spent med på forslagene som ruller inn i kommunens systemer.

– Folk har veldig ulike innspill, og det er bra. Samtidig ser jeg en del punkter som går igjen, og det er blant annet tilknytningen til Mjøsa og landskapet rundt. I tillegg er folk veldig begeistret for kultur- og idrettslivet, sier han.

Busterud har foreløpig ikke funnet ett forslag som skiller seg helt klart ut som det beste.

– Det er ingen innertier ennå, men vi begynner å nærme oss. Det er fortsatt tidlig, så jeg regner med det kommer inn mange flere forslag de neste dagene.

På spørsmål om noe så kort og enkelt som «Innlandshovedstaden» kan være en god visjon, svarer ordføreren følgende:

– Den beste visjonen er den du kan uttrykke ved hjelp av ett ord, men den bør også si noe om Hamars innhold og kvaliteter. Det må også være noe folk husker.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.