Fra før driver han Steak House Company i Torggata, og den italienske restauranten Terra Mia i Folkets Hus. Nå skal David Rajend erobre og begeistre Hamar med tapas.

For onsdag var det første åpningsdag for den nye restauranten Don Pintxo, i de tidligere lokalene til utestedet Innimellom og klesbutikken Safari. I stedet for klær, skal hamarsingene nå få servert små stykker av Spania.

– Når jeg begynner med et konsept, så lager jeg ikke en to meter lang meny. Hvis jeg lager tapas, så er det ordentlige tapas, forteller Rajend til HA.

– en annen klasse

Og vet et av bordene kan hamarsingene Dag Kjelsrud og Inger Sønderaal bekrefte at innehaveren har sine ord i behold.

– Vi sitter akkurat og sier, at det fremover fort er her vi vil havne når vi skal ut og spise, forteller paret.

Det var tilfeldig at de stakk innom på åpningsdagen, men de vil definitivt komme tilbake.

– Det er veldig bra, både for øya og for ganen, beskriver Kjelsrud.

– For det er forskjell på tapas. Her snakker vi en annen klasse. Det er et par knepp opp, sier Hamar-mannen.

– KJENT MED TAPAS

Det gleder Rajend at gjestene setter pris på maten. På menyen finnes blant annet hjortemedaljong med spicy hummus, shiitake og steinsoppsaus, og spegris med eple, karamellisert løk og balsamico. Råvarene kommer fra Innlandet.

– Våre tapas er ikke bare brød og kjøtt, beskriver innehaveren.

Rajend tror innlandsfolket vil sette pris på den spanske atmosfæren i Strandgata.

– Det er mange som reiser til Spania, og som er kjent med tapas, sier han til HA.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.