Atas drev tidligere Ikke Bare Bar inntil de måtte ut av lokalene i Kvartal 48. Inntil nylig drev han Breidablikk restaurant i Ottestad. Men nå er han tilbake i Hamar og er veldig fornøyd med lokalene han har overtatt etter Paparazzia.

– Jeg jobbet fem år i Hamar før jeg startet i Ottestad. Jeg kjenner mange her, og håper de vil sette pris på å få en kebabrestaurant her, sier Muammer Atas.

På menyen står hamburgere og ulike kebabretter, men også tyrkiske retter som pide og lammekoteletter. Atas legger stor vekt på at alt de serverer skal være hjemmelaget. Slik skal de skille seg fra andre steder i Hamar-området som serverer kebab.

– Vi marinerer kyllingkjøtt og svinenakke selv, vi lager brødet selv, dressing og sausene. Da blir det helt annerledes enn kebab som man får kjøpt ferdig, mener Muammer Atas.

Han har fått med seg to tyrkiske kokker med lang erfaring fra restaurantbransjen. Totalt starter de med fire ansatte.

– Vi vil se det litt an. Til sommeren har vi også servering ute på torget, sier Atas.

Restauranten har 40 sitteplasser inne, og har mulighet for inntil 50 sitteplasser utendørs.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00