Busterud gikk selv på Lunden skole, og gården hans er like borti høgget. I kommunens økonomiplan er det avsatt midler til skolevedlikehold, men de er ikke øremerket til spesielle skoler.

– Nå er det Storhamar, Solvang og Lunden skoler hvor det er behov for vedlikehold. Skoleadministrasjonen må få gjøre sine prioriteringer. Jeg mener Lunden skole ligger godt an til bygningsmessig vedlikehold, mens en ny flerbrukshall til 60–70 millioner kroner må vi bruke litt tid på å fase inn, mener Busterud.

Foreldrerepresentantenes ambisjon er å få både vedlikehold og flerbrukshall inn i økonomiplanen.

– Vi ønsker framdrift, og håper det er mulig å realisere dette før det har gått ti år, sier FAU-leder Are Solstad, og tenker på nytt gymbygg ved Rollsløkken skole som ble utsatt i flere omganger, og hadde en trang fødsel, men sto ferdig i fjor høst.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.