Gudbjørgsrud slutter i Hamar kommune 30. april, for å bli ny rådmann i Sandefjord kommune. Kommunen er i gang med å rekruttere ny rådmann, men den nye rådmannen vil ikke være klar til å tiltre før tidligst 1. september.

Tilsettingsrådet i Hamar kommune har drøftet konstituering av rådmannen og tilrår at Terje Halvorsen konstitueres som rådmann med virkning fra 1. mai 2019. Terje Halvorsen blir i henhold til Hovedtariffavtalen 13.4 gitt samme lønns- og arbeidsvilkår som rådmann Bjørn Gudbjørgsrud.

Halvorsen er i dag assisterende rådmann, og rådmannens stedfortreder.  Halvorsen var også rådmannsvikar i 2015 etter at tidligere rådmann Martin W. Kulild gikk av på dramatisk vis før jul i 2014. Formannskapet behandlet saken onsdag, og stilte seg bak kommunens tilsettingsråd. Det er kommunestyret som formelt vedtar konstituering av rådmann, og det vil skje på kommunestyrets møte til uka.

Ellers så går arbeidet med å rekruttere ny rådmann sin gang. Kommunen har valgt firmaet Experis til å bistå seg, og arbeidet med kravspesifikasjon og utlysningstekst er i gang, opplyste ordfører Einar Busterud formannskapet om onsdag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.