HA har tidligere omtalt hvordan entreprenøren BetonmastHæhre nylig tapte det store søksmålet mot staten.

Bakgrunnen var en konflikt om sluttoppgjøret etter det gigantiske Fellesprosjektet E6-Dovrebanen langs sørlige Mjøsa.

Basert på dommen, har selskapet valgt å innta en nedskrivning i regnskapet for første kvartal på 217 millioner kroner, noe som ledet til et underskudd i kvartalet.

Det skriver selskapet i en pressemelding gjengitt av nettstedet Veier24.

BetonmastHæhre fikk et underliggende driftsresultat på 102 millioner kroner i første kvartal i år, sammenlignet med 64 millioner kroner i tilsvarende kvartal 2018. Det skriver Veier24.

Men, til tross for den positive utviklingen, måtte selskapet trekke fra de 217 millionene – noe som har gitt et underskudd på 115 millioner.

– Resultatet i første kvartal er preget av en nedskrivning på 217 millioner kroner relatert til FP3-saken mot Statens vegvesen. Justert for denne nedskrivningen viser tallene en stabil positiv drift sammenlignet med året før, sier konsernsjef Svein Hov Skjelle i BetonmastHæhre i en pressemelding.

LES OGSÅ: Fra 28. mai er det nytt kjøremønster i Vienkrysset

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.