Dramatikken startet på Kallerud i Gjøvik ved 03-tiden natt til onsdag.

Politiet stanset da en bil som ble kjørt av en 18-åring uten førerkort. Eieren viste seg å være den jevnaldrende gutten som satt ved siden av.

Politiet avsluttet kjøreturen og opprettet sak mot begge.

Men så eskalerte det:

Kort tid senere ble nemlig politiet oppmerksomme på at samme bil fortsatte å kjøre rundt i Gjøvik.

Politiet la seg på hjul, men 18-åringene «unndro seg kontroll», som det heter på fagspråket.

Like etter havnet bilen utfor vegen og kræsjet med et skilt i Hunndalen.

Denne gangen viste det seg at sjåføren var bileieren som tidligere på natten hadde blitt anmeldt for overlatelsesmedvirkning på Kallerud.

Bileieren anmeldes dermed for flere overtredelser av vegtrafikkloven, og bilen ble tauet inn.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.